Σχετικά με την Geotechnology

Έχοντας σαν όραμα την εφαρμογή και την εισαγωγή σύγχρονων για την εποχή τεχνολογιών, τεχνικών κατασκευής και καλλιέργειας, που αποκτήθηκαν από την εργασιακή εμπειρία του Αντώνη Σταυρίδη στον χώρο της κατασκευής Θερμοκηπίου, στην Ολλανδία, η Geotechnology, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1989 με την επωνυμία του Ιδρυτή της σαν «Ατομική Επιχείρηση Αντώνης Σταυρίδης».

Η αναγνώριση στον χώρο ήρθε γρήγορα, εκτιμώντας την Πελατοκεντρική προσέγγιση και τις πρωτοποριακές, για την Ελλάδα, λύσεις που εφαρμόστηκαν, πολλές φορές και για πρώτη φορά, όπως τα θερμοκήπια με άνω των 3,5 μέτρων ύψη υδρορροής.

Μετά από συνεχή ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας σε Ελλάδα και Βαλκάνια, η «Αντώνης Σταυρίδης» μετασχηματίστηκε στην AS GEOTECHNOLOGY IKE, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της διατήρησης της ορμής, γράφοντας ένα νέο κεφάλαιο και μια νέα εποχή, διατηρώντας παράλληλα σταθερές τις αξίες του παρελθόντος.

Geotechnology logo

Οι στόχοι μας

Για 30 χρόνια και πλέον, η Geotechnology, γεννημένη από τους κόλπους και με τις αξίες της εταιρίας «Αντώνης Σταυρίδης», προσφέρει λύσεις εναρμονισμένες με τις ανάγκες του πελάτη, με γνώμονα πάντα τις τελευταίες τεχνολογίες στον χώρο του Θερμοκηπίου.

Απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη

Για εμάς, η κορυφαία στιγμή αποτελεί η επιβεβαίωση από τον πελάτη και η απόλυτη ικανοποίησή του για το κάθε έργο που παραδίδουμε, υπερκαλύπτοντας τις προσδοκίες του.

Διαφάνεια σε κάθε συνεργασία

Ανεξάρτητα για το εάν συναλλασσόμαστε με πελάτες, με προμηθευτές ή δυνητικούς πελάτες, πάντοτε φροντίζουμε να μην υπάρχουν ασάφειες, παραπλανητικοί όροι και ψιλά γράμματα. Οι δεσμεύσεις μας αποτελούν για εμάς άρρηκτο θεμέλιο εμπιστοσύνης.

Σύγχρονες Υπηρεσίες και προϊόντα

Με εφόδια την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις ευθυγραμμισμένα με τις τελευταίες καλλιεργητικές τεχνικές, πιστοποιημένα και επώνυμα.

Mega bold action. Sold care wherever less appetizing your far easily

Vinyl grown remarkable in survey wherever parents are its. Mega bold action. Sold care

Στοιχεία επικοινωνίας

Πεισιστράτου 3, ΤΚ 136 78, Αχαρνές

210 2849526

info@geotechnology.gr

Στείλτε μας ένα μήνυμα